Search This Blog

Friday, July 6, 2012

Almost in 1 Week! Course in Finland.

Dear Art lovers,
There is still an opportunity to join my course in Hartola in July, 16-20. There will be very few participants and everyone will get all my attention in art instructions. I am going to demonstrate new subjects and techniques all 5 days of the course. To join the course please contact
http://www.ihopisto.net/fi/Yhteystiedot.html 
AKVARELLIMAALAUSKURSSI 16.-20.7.2012
Kurssilla käydään läpi vesivärimaalauksen perusteita, muotoja ja annetaan erikoisvinkkejä. Opettaja näyttää kaikki tekniikat omakohtaisesti, korjaa ja ohjaa henkilökohtaisesti kurssilaisten työskentelyä. Käytännön työskentelyä vahvistaa myös teoriaosuudet. Kurssi soveltuu kaiken tasoisille maalareille.
Opettaja : Konstantin Sterkhov
Hän on valmistunut Pietarin Kuvataideakatemiasta, osallistunut moniin venäläisiin ja ulkomaisiin näyttelyihin ja opettanut erilaisilla taidekursseilla sekä tehnyt graafista suunnittelua eri yrityksille. Hänen töitään on yksityiskokoelmissa Venäjällä, Suomessa, Saksassa, Italiassa, Itävallassa, Kiinassa ja USA:ssa. Opetuskieli on englanti, saksa, venäjä ja kuvallinen suomi. Voit nähdä osan hänen töitään mm. http://www.sterkhovart.com/  sivustoilla.
Course + meals + accomodation 370,-
contact http://www.ihopisto.net/fi/Yhteystiedot.html Welcome!

No comments:

Post a Comment